Heerlijk uit eten bij Restaurant ChiparusCulinair genieten in Leidschendam

Reserveer een tafel

Restaurant Chiparus in Leidschendam

Dagelijks bent u welkom bij Restaurant Chiparus voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Hier kunt u de dag eindigen samen met uw gezelschap. Het restaurant in Leidschendam is vernoemd naar een van de beroemdste beeldhouwers van art deco die vooral kleinschalige beelden van brons en ivoor maakte, genaamd Demetre Chiparus.

Sfeervolle ambiance

Restaurant Chiparus is het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag. De beroemde beeldhouwer Demetre Chiparus is een ware inspiratiebron voor de keukenbrigade. In de open keuken worden smaakvolle gerechten met passie voor u bereid. De verfijnde smaak van de gerechten en de sfeervolle ambiance zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Tijdens het diner kunt u diverse gerechten van het à la carte menu kiezen, maar ook voor het seizoensmenu of laat u verrassen door de chef-kok en kies het suprise menu. Kies voor een huis gerookte zalm met bieslook, ei, sjalotjes, mierikswortel en kappertjes als voorgerecht. Of een eendenborst met witlof, herve mousseline en cremolata als hoofdgerecht. Uiteraard worden er diverse klassieke desserts geserveerd. Tevens kunt u hier voor een zakelijk diner terecht.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag - zondag: 08:00 - 10:30 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 17:00 - 22:00 uur

Bekijk de restaurantwebsite

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €24,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.